در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب مطرح شد؛
کتابخانههای عمومی مراکزی اثرگذار در رشد متعهدانه و آگاهانه نسل آینده کشور هستند
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان بناب، کتابخانههای عمومی را مراکزی اثرگذار در رشد متعهدانه و آگاهانه نسل آینده کشور دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب به ریاست رضا لعلی، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب و با حضور اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ حبیب صدقی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب؛ محمود پورلطفعلی، رئیس اداره آموزش و پرورش بناب؛ فرید پناهی، شهردار بناب و سایر اعضای حقیقی و حقوقی این انجمن در محل فرمانداری شهرستان بناب برگزار شد.
اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب، بناب را دروازه فرهنگی استان آذربایجان شرقی بیان کرد و گفت: امروزه باید از کتابخانه های عمومی به عنوان پیشران فرهنگی نام برد چرا که کتابخانه ها دیگر صرفاً محلی برای نگهداری کتاب و مطالعه نیستند بلکه کتابخانه ها در مسیر زندگی مردم قرار گرفته اند و میزبان مسابقات فرهنگی، قصه گویی، اجرای نمایش، محافل ادبی و جشنواره های اجتماعی و جشن ها می باشند که موجب جذب و ایجاد علاقه در کودکان و نوجوانان به کتاب می شود.
اسد بابایی با اشاره به ۱۱ روستای موجود در شهرستان بناب که بالای ۱۵۰۰ نفر جمعیت دارد، گفت: ضرورت دارد که در شهرستان بناب کتابخانه سیاری افتتاح شود و اگر شهرداری زمینی برای احداث کتابخانه جدید شهرستان اختصاص دهد و برای ساخت نیز خیّر از جانب شهرستان جذب گردد، تجهیز و به کارگیری نیروی انسانی توسط اداره کل کتابخانه های عمومی استان صورت خواهد پذیرفت.
بابایی با با بیان اینکه که نسل آینده آگاه و متعهد یک شهر و کشور در کتابخانه ها رشد می کنند و به عرصه می رسند، گفت: در دوران کرونا، آموزش و پرورش نسل نوجوان را به اجبار به شبکه های اجتماعی سپردیم ولی به دلیل فروکشی بیماری کرونا و بازگشایی مدارس سعی می کنیم از طریق فرهنگ سازی، کودکان و نوجوانان را دوباره با کتاب و کتابخوانی آشتی دهیم.
رضا لعلی فرماندار بناب در این جلسه با اشاره به کمبود کتابخانه های عمومی در سطح شهرستان گفت: در بناب تنها ۳ باب کتابخانه عمومی شهری و روستایی وجود دارد که حتی این کتابخانه ها هم از فضای مناسب از جمله قرائت خانه ها و امکانات مناسب و حتی مخازن غنی کتاب برخوردار نبوده و باعث می شود علاقه مندان به مطالعه و کتابخوانی با مشکل مواجه شوند.
لعلی با اشاره به اهمیت و نقش کتاب و کتابخوانی در زندگی انسان ها گفت: کتاب خواندن قدرت تفکر و تحلیل انسان را افزایش داده و باعث می شود شناختی درست و درکی دقیق از خود و جهان پیرامون بدست آورند.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی بناب جلب مشارکت خیرین در ساخت کتابخانه ها را یک ضرورت دانست و گفت: سرمایه گذاری در بخش کتاب و کتابخوانی باعث ماندگاری و جاودانگی تمدن انسانی و اسلامی می شود.
گفتنی است بازدید از کتابخانه های عمومی شهرستان بناب، دیدار و گفتگو با کتابداران و اعضای کتابخانه های عمومی از دیگر برنامه های سفر یک روزه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان به شهرستان بناب بود.