با همکاری معونت عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز انجام شد؛
بهسازی و مناسب سازی پیاده روی محوطه بیرونی کتابخانه مرکزی تبریز برای نابینایان
بهسازی و مناسب سازی پیاده روی محوطه بیرونی کتابخانه مرکزی تبریز از چهارراه لاله تا ابتدای کوی مختاروند توسط معاونت عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز و شهرداری منطقه ۷ تبریز انجام گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی، بهسازی و مناسب سازی پیاده روی محوطه بیرونی کتابخانه مرکزی تبریز از چهارراه لاله تا ابتدای کوی مختاروند توسط معاونت عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز و شهرداری منطقه ۷ تبریز انجام پذیرفت.
این پروژه که با هدف دسترس پذیری افراد دارای معلولیت و به خصوص نابینایان به خدمات کتابخانهای با همکاری معاونت عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز و شهرداری منطقه ۷ تبریز انجام گرفت، هزینه ای بالغ بر ده میلیارد ریال داشته است.
روح الله ساعی مسئول بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی تبریز و مسئول هماهنگی و پیگیری این پروژه اظهار داشت: مناسب سازی محوطه داخلی این کتابخانه از درب ورودی تا ساختمان شماره ۱ با کفپوش حسی به منظور هدایت افراد نابینا و کمبینا به بخش نابینایان، توسط شهرداری تبریز به طول ۱۲۵ متر صورت پذیرفته است.
گفتنی است بخش نابینایان کتابخانه مرکزی تبریز به عنوان یکی از مراکز مهم ارائه کننده خدمات کتابخانهای به نابینایان و کم بینایان در ایران با داشتن هفتصد عضو فعال و منابع غنی از کتب گویا و بریل، به چاپ انبوه کتاب بریل برای تمامی مراکز دارای بخش نابینایان می پردازد. شایان ذکر است کتاب های دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی نیز به تعداد بیش از 1500 نسخه به خط بریل در حال آماده سازی توسط کتابخانه مرکزی تبریز و ارسال به کتابخانه های دارای خدمات کتابخانه ای به افراد دارای آسیب بینایی می باشد.